Ajankohtaista

Oulun Parkour-seura tiedottaa!

Kuva: Jarmo Härkönen

Parkour-kesäkurssit
Oulun parkour-seura järjestää tänä kesänä ulkokursseja kaiken ikäisille. Kurssin aikana tutustutaan Oulun tunnetuimpiin ja parhaimpiin harjoittelupaikkoihin eli spotteihin. Mukaan mahtuu vanhaa ja tuttua sekä uutta ja mielenkiintoista. Jatkavia lukuunottamatta harjoitukset sopivat kaiken tasoisille harrastajille. OzMaxin jäsenille henkilökohtainen alennus aikuisten- tai seikkailukurssista 20%. Lasten ja nuorten kursseista alennus OzMaxin jäsenten lapsille 10%. Mikäli kursseista herää kysyttävää olethan yhteydessä.

Ilmoittaudu kursseille osoitteessa: www.oulunparkourseura.fi/kesa2017/

Parkour-kesäleirit
Lisäksi järjestämme parkour-kesäleirejä. Lasten parkour-kesäleirit ovat päiväleirejä maanantaista perjantaihin. Leiripäivä alkaa klo 8.30 ja päättyy klo 15.30. Ohjaajat ovat vastaanottamassa leiriläisiä jo klo 7.30 ja ovat paikalla klo 16.30 saakka. Ohjelmassa on sisä- ja ulkoharjoituksia sekä paljon muuta kivaa. Lasten leirit on suunnattu 7-14 -vuotiaille lapsille. Leiri soveltuu kaikille aikaisemmasta harjoitustaustasta riippumatta. Leirikokemuksen parantamiseksi leiriläiset tullaan jakamaan pienempiin harjoitteluryhmiin. Jaossa otetaan huomioon leiriläisen ikä, omat toiveet ja aikaisempi harrastuskokemus. Tarkoituksena tarjota osallistujille taitotasoa vastaavia haasteita. Lasten leirihintaan sisältyy päiväohjelman lisäksi lounas ja välipala.

Perheleiri ja aikuisten viikonloppukurssi
Nämä viikonloppuun sijoittuvat pikakurssit ovat mainio poikkileikkaus parkourin maailmaan. Perheleireille ovat tervetulleita kaikki vähintään 5 vuotta täyttäneet henkilöt. Perheestä on osallistuttava vähintään yhden aikuisen mikäli nuorin osallistuva lapsi on alle 13-vuotias.

Kurssien tavoin leirien ohjelma ja harjoitteet on suunniteltu turvallisen ja vastuullisen harrastamisen periaattein unohtamatta yhteistä hauskanpitoa. Tervetuloa viihtymään osaavien ohjaajien ja vauhdikkaan lajin parissa!

Ilmoittaudu leireille osoitteessa: www.oulunparkourseura.fi/leirit/
(Huomioithan, että leireille ilmoittautuminen sulkeutuu n.viikkoa ennen leiriä.

Tervetuloa liikkumaan!

Julkaistu: 30.05.2017

Kiinnostuitko? Jätä puhelinnumerosi niin sovitaan aika tutustumiskäynnille: