Ajankohtaista

Syksyn ryhmäliikuntakalenterimme on nyt julkaistu!

Uutuutena lukkaristamme löydät yli 60 vuotiaille suunnatun Vielä virtaa45 -tunnin, jossa liikutaan ammattitaitoisen ohjaajan vetämänä vaihtelevin teemoin. Lisäksi mukana on kurssimuotoisesti toteutettava Les Mills konseptiperheen Born To Move®, joka on n. 8-12 -vuotiaille lapsille suunniteltu hauska ryhmäliikuntatreeni. Tunnilla soitetaan motivoivaa musiikkia ja siellä tehtävät yksinkertaiset liikkeet ovat saaneet vaikutteita eri tansseista ja taistelulajeista sekä joogasta. Tunnilla on myös leikkiosiot sekä loppurentoutus. Kysy lisää Born To Movesta Johannalta johanna@lsts.fi ja ilmoita lapsesi mukaan!

Olemme myös kuunnelleet asiakkaitamme ja lisänneet tarjontaamme yhdistelmätunteja. Oz Start + BODYPUMP -tuntien lisäksi tarjoamme teille jatkossa oikean tehotreenin BODYSTEP + BODYATTACK -tunnilla! Huomaathan, että voit osallistua 30 min tunneille myös erikseen.

Suositut Les Millsin tunnit pyörivät edelleen ja Toiminnallinen voimaharjoittelu palaa tuttuun tapaan takaisin lukkariin kesätauolta. Lisäksi sisäpyöräily- ja tanssitunteja on tarjolla päivittäin ja rentoutumaan pääset rullailun, pilateksen, joogan sekä BODYBALANCEN parissa. Teitä liikuttamassa on energinen ja ammattitaitoinen ohjaajatiimi!

Lataa Syksyn lukkari ryhmäliikuntasivuiltamme. Lukkari on voimassa 4.9-10.12.2017.

Ihanaa tulevaa syksyä kaikille liikkujillemme!

Terkuin,
Oz MAX

Julkaistu: 02.08.2017

Kiinnostuitko? Jätä puhelinnumerosi niin sovitaan aika tutustumiskäynnille: