Lastenhoitopalvelu

Meillä on jäsenille maksuton lastenhoitopalvelu

HOX junnusta edeltävänä torstaina 21.6. lastenhoitoa ei järjestetä

Kesän lastenhoitopalvelu järjestetään 28.5.- 26.8.2018 välisellä ajalla seuraavasti: 

ma 16:50-20:10

ti 16:45-19:45

to 17-20:30

Ilmoitettuina aikoina lastenhoitaja on paikalla. Muina aikoina lapsen voi tuoda leikkimään huoneeseen itsenäisesti vanhemman vastuulla.

Ilmoittautuminen lastenhoitopalveluun tapahtuu ensisijaisesti sähköpostitse tai ilmoittautumalla asiakaspalveluun. Ma-pe lastenhoitoon tulee ilmoittautua edellisen illan klo 20 mennessä. Varaus vahvistetaan sähköpostitse viimeistään seuraavana päivänä klo 15:30 mennessä. Mikäli viikonloppuisin (la-su) on tarjolla lastenhoitoa, tulee lastenhoitoon tulee ilmoittautua perjantaina klo 17 mennessä. Varausvahvistus tulee perjantaina klo 18 mennessä. Ilmoitukset tehdään osoitteeseen lastenhoito(at)ozmax.fi. Sähköpostiviestiin vastataan viimeistään seuraavana päivänä klo 15.30 mennessä.

  • Oz MAXin lastenhoitopalveluun ovat tervetulleita lapset, jotka ovat vaipattomia ja pärjäävät ilman vanhempia toisten lasten seurassa.
  • Vaippaa käyttävä, vähintään 1,5v lapsi, voi tulla hoitoon vanhemman ollessa kuntosalilla. Vanhempi ei voi osallistua ohjatulle tunnille, sillä hoitajan on tarvittaessa tavoitettava huoltaja vaipanvaihtoa varten.
  • Torstaisin lastenhoitopalveluun voi tulla myös pienimmät alle 1,5 vuotiaat, vaippaa käyttävät lapset.Tällöin yksi lapsi vie kahden lapsen paikan ryhmästä. Vanhempi voi käydä kuntosalilla, mutta ei osallistua ryhmäliikuntatunnille, sillä hänen tulee olla nopeasti tavoitettavissa. Pieniä lapsia varten hoitopaikkoja on vain yksi, joten varaathan paikkasi ajoissa.
  • Lasten tulee olla terveitä, liian flunssainen hoitoon/kouluun on myös liian flunssainen leikkihuoneeseen.
  • Hoito järjestetään 90min yhtä lasta kohden, yhden kerran päivän aikana.
  • Turvallisuussyistä omia eväitä ei voi tuoda.
  • Hoitoon jäävän lapsen vanhemman tulee pysytellä koko hoitoajan Oz MAXin tiloissa ja olla jatkuvasti henkilökunnan tavoitettavissa.
  • Henkilökunnalla on oikeus harkinnan mukaan olla ottamatta lasta hoitoon - Henkilökunnalla on oikeus pyytää vanhempaa noutamaan lapsi.
  • Ensimmäisellä kerralla lapsi tuodaan paikalle hyvissä ajoin, jotta vanhempi ehtii rauhassa antaa lapsen tutustua hoitopaikkaan.
  • Mikäli lapselle sattuu lastenhoitopalvelun aikana tapaturma, olen tietoinen siitä, että minulla pitää olla lapselle otettu tapaturma-vakuutus tapaturmien varalle. Liikunta- ja viihdekeskus Oz MAX Oy ei ole vakuuttanut lapsia tapaturmien varalle.

Tervetuloa nauttimaan liikunnasta!

Kiinnostuitko? Jätä puhelinnumerosi niin sovitaan aika tutustumiskäynnille: